Menü

Bemutatkozás

„A változás egy lehetőség”

A világ - főleg a mai felgyorsult… - folyamatosan változik, és ezt a változást sokan nehezen élik meg, nehezen követik le, és nehezen is alkalmazkodnak hozzá.

Ezt a felgyorsult, folyamatosan változó világot, akár ha csak az informatika fejlődésére gondolunk - mind hardver (virtuális környezet), mind szoftver (felhő és web-es megoldások), mind szolgáltatás (globalizáció) terén - lehet negatívan, kívülről is figyelni, de egy esélyként is megragadható, a változásban rejlő lehetőséget kiaknázva és az adott lehetőségből a lehető legtöbbet kihozva…

A System Tailor Kft. ennek a lehetőségnek a megragadására, és a változást szintén lehetőségként megélve alakult meg 2017-ben, elsősorban autóipari szakértelmi háttérrel - mind ügyvitel, mind üzleti intelligencia területeken - mely tudást és ismeret halmazt az információ-technológia, illetve a projekt menedzsment eszközeinek magas fokú használatával kívánja a meglévő, illetve leendő partnereinek az üzleti előnyére, egyértelmű hasznára fordítani.

Az elmúlt 4 év tapasztalatából kiindulva - a megváltozott piaci körülmények ellenére is -, felismerve azt, hogy az informatika területén számos változás történt (Home Office, Cloud, stb.), a System Tailor Kft. is alkalmazkodott ezen változásokhoz, így újult erővel igyekszik támogatást adni az érintett IT szolgáltatási területeken.

Amennyiben a fentiek bármelyikével kapcsolatban kérdése lenne, keressen bennünket bizalommal

Várjuk szíves megkeresését,
Üdvözlettel,
System Tailor Kft.